X By Trollbeads, het unieke nieuwe sieradenconcept!!

 

Wederom heeft Lisa Aagaard met haar Trollbeads designers een prachtige sieradenlijn ontworpen! Door de x links afgeleid van de traditionele ankerschakel, kunt u de links door een x houding in elkaar schuiven en zo een persoonlijke armband maken.

 

Elke kraal een verhaal

Zoals er achter elke Trollbeads kraal een verhaal zit, kunt u ook bij X links uw gevoel in de armband verwerken door een schakel te zoeken voor bijzondere gebeurtenissen, een bepaalde tijd in uw leven of een gevoel een plaatsje te geven in uw persoonljke sieraad. Kijk bijvoorbeeld eens naar de DNA link of het dubbele binnenhart. Ook de verhalen achter de X links kunt u nalezen op de site en bi uw armband of collier betrekken.

 

Opbouwen in een handomdraai

Door het X link systeem is het zeer gemakkelijk om de schakels aan elkaar te maken, u kunt de beide schakels iets scheef houden en door de x houding in elkaar schuiven, waarna ze niet meer los kunnen en verbonden blijven. Ook is de basis armband van rubber een voordelige instap (€1,50 per link!) en kunt u de band al gaan dragen tijdens het sparen van de links. Vervolgens kunt u de rubberen links natuurlijk nog gebruiken om mee te combineren of smaen te stellen met uw andere links voor een stijlvol collier.

 

x by trollbeads

 

Vernieuwende en vertrouwde materialen

Het volgende unieke aspect van dit sieradenconcept is de materiaalkeuze, naast stijlvol goud en strak zilver is er gekozen voor een combinatie van rubber, brons, zilver en goud. Door deze keuze maakt Trollbeads de combinatie mogelijheid nog groter en kunt u links een andere look geven door en bronzen look te creëren wat in combinatie met zilver en de rubberen links een unieke uitstraling geeft.

 Bekijk hier de x by trollbeads collectie!

 

Lees meer