Hugo Boss

Hugo Boss

Hugo boss horloge

 

Wereldberoemd om het creëren van luxe, high-end mode-producten voor de moderne man en vrouw, Hugo Boss horloges zorgen voor de perfecte 'finishing touch' voor elke gekozen look of stijl. Hugo Boss horloges bieden een onderscheidende stijl en precisie, met een overvloed aan technische functies om u te allen tijde te helpen, naast de hoogwaardige kwaliteit en looks.

 

Als een van de marktleiders op het gebied van premium horloges, biedt Hugo Boss een uitgelezen selectie van elegant ontworpen uurwerken die het absolute toppunt van kwaliteit zijn. Met alleen de allerbeste materialen en technieken zijn horloges het perfecte accessoire voor elke outfit.

 

De moderne en romantische ontwerpen zijn over de hele wereld beroemd geworden door het nemen van een modieuze en gewaagde stap voor op elke andere ontwerper, altijd anticiperend op de volgende opvallende trend in de branche.

 

Geschiedenis van Hugo Boss horloges

 

Hugo Boss richtte in 1924 zijn bedrijf op om kleding te maken in Stuttgart, waar het hoofdkantoor nog steeds is gevestigd. In de beginjaren ging Duitsland in economische depressie en veel bedrijven, waaronder Hugo Boss, werden gedwongen failliet te gaan.

 

In 1931 sloot Hugo Boss een overeenkomst met zijn schuldeisers en liet hem zes naaimachines achter zodat hij opnieuw kon beginnen. Het was in 1984 toen Hugo Boss zijn eerste merkgeur uitbracht, dit duwde het bedrijf vooruit en behaalde een notering op de Frankfurt Stock Exchange.

 

Het merk kreeg nog meer bekendheid toen ze Bernhard Langer sponsorden in grote golftoernooien. Het merk groeide verder door de wereld van Tennis en de Davies Cup in 1993 te sponsoren en vervolgens bracht Hugo Boss hun eerste gelicenseerde zonnebril uit die al snel een wereldfavoriet werd.

 

Nu de seizoenen eindelijk veranderen, is het tijd om te kijken naar enkele van de beste horloges om te dragen tijdens de lente en de zomer, met lichtere tonen en levendige patronen die deze tijd van het jaar populair zijn, zullen we dit seizoen naar de beste horloges voor u kijken. Een verandering in het weer is aan de horizon, en daarmee is de perfecte gelegenheid om goed te accorderen en te pronken met uw fantastische uurwerk.

 

Bestel uw Hugo Boss horloge online

 

Heeft u een bijzondere Hugo Boss horloge gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze horloges hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de Hugo Boss horloges. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.

 

    Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »