Cadeaukaart / E-voucher

Cadeaukaart of E-mail code gekregen?

U kunt uw saldo van de pas besteden op Sieraadbestellen.nl

 

Controleer het saldo hier

U kunt op Sieraadbestellen.nl betalen met diverse cadeaukaarten, zoals de JewelCardSieraden & Horloges en de Jewellery giftcard. Deze cadeaukaarten kunt u gebruiken als gewone betaalmethode in de kassa van de webshop, door te kiezen voor de optie Cadeaukaart of e-voucher. Let op : U cadeaukaart code dient niet ingevuld te worden bij kopje kortingscode. Na deze keuze kunt u kiezen welke cadeaukaart u heeft om vervolgens de code in te voeren inclusief veiligheidscode. Indien nodig kunt u een restant bijbetalen met IDEAL. Het is niet mogelijk om met een andere betaalmethode bij te betalen.

LET OP!!: De Veiligheidscode/Pincode staat onder een grijze kraslaag! Deze dient u met bijvoorbeeld een muntje open te krassen.

 

Staat er geen veiligheidscode op uw kaart? Stuur uw kaartnummer naar [email protected] U ontvangt in 3 werkdagen een nieuwe.

E-voucher ontvangen?

Een E-voucher is een online giftcard en kunt u, net als de cadeaukaarten, invoeren in de kassa door te kiezen voor betaaloptie Cadeaukaart of e-voucher. Na deze keuze kunt u de code's invoeren en een eventueel restant met IDEAL bijbetalen. Het is niet mogelijk om met een andere betaalmethode bij te betalen.

 

Retourzendingen met een cadeaukaart en/of e-voucher

Bestellingen die betaald zijn met cadeaukaarten kunt u ruilen of retour zenden via de gebruikelijke retour opties, het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart of e-voucher kan niet in geld worden uitgekeerd en wij zullen u een nieuwe code toezenden met het tegoed. Eventueel bijbetaalde bedragen worden retour op de rekening gestort.

 

Geldigheid van de code/kaart

Let op. Elke cadeaukaartcode heeft een beperkte geldigheid. Voor de meeste codes is dit 1 jaar. Enkele codes zijn 2 jaar geldig. Dit staat aangegeven op de cadeaukaart of bij het aanvragen van de code. Wanneer een code is verlopen kunnen wij deze helaas niet voor u heractiveren. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »