Lagensteen zegelringen

Lagensteen zegelringen

 

Lagensteen zegelringen worden gezet met de meest uiteenlopende soorten stenen. De meest gebruikte stenen worden hieronder getoond. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat vooral vrouwen de neiging hebben om iets anders te kiezen dan de traditionele steenkeuze. Daarom leveren we nu regelmatig ringen met een blauw lagensteen.

 

Een zegelring is een sieraad met een oude historie, gedragen volgens traditie vaak gegraveerd met fraaie familiewapens of monogrammen. Wij hebben een ruime collectie zegelringen in huis kan de klant een grote inbreng hebben sieraad.

 

Wat is er nu mooier dan de blauw lagensteen zegelringen. U kunt zelf een model met de verschillende edelmetalen en edelstenen gebruiken. Zo een unieke ring.

 

Uiteraard kunt u contact opnemen met ons, wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ring. Vindt u het informatie mooi maar u zou toch graag iets aan willen passen, van een edelsteen in het sieraad willen hebben dat u niet kunt kiezen, neem dan contact op met ons op en wij helpen u graag.

 

Aangezien wij zelf alle ringen maken en direct aan u leveren kunnen wij u een ring leveren tegen een prijs die u nergens anders zult tegenkomen. Een ring wordt pas gemaakt als we u de beste prijs garanderen.

 

Wij begrijpen dat het spannend is om online een blauw lagensteen zegelring aan te schaffen. Om het voor u te doen kunt u elke bestelde ring binnen 30 dagen afronden eenvoudig weer terugsturen wij storten uw aankoopbedrag dan gewoon weer terug.

 

Bestel uw blauw lagensteen zegelring online

 

Heeft u een bijzondere zegelring gevonden en wilt u die graag hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen! Van al onze zegelringen hebben wij maar een paar exemplaren in huis, en dat geldt zeker voor de blauw lagensteen zegelringen. U kunt achteraf betalen, met uw MasterCard, via bankieren of PayPal. Bekijk alle betaalmogelijkheden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »