Verzenden & retour

Verzenden en retourneren

Sieraadbestellen.nl werkt samen met PostNL om de verzending van uw bestelling zo voorspoedig te laten verlopen, ivm de giftcard betalingen en het ruime aanbod leveren wij binnen 10 werkdagen. Dit blijft altijd een indicatie, Mocht het toch iets langer duren dan houden we u daarvan op de hoogte via email. Wanneer u een bestelling op vrijdag na 16.00u plaatst dient u er rekening mee te houden dat uw bestelling op dinsdag in behandeling wordt genomen. 

 

Verzendkosten

Alle bestellingen vanaf €50 worden gratis verzonden! 

Reguliere verzending:         €2,95 (PostNL)
Aangetekende verzending:  €6,99

 
Bij verzending per reguliere (pakket)post draagt u het risico van de bezorging, waaronder beschadiging of verlies.
Bij aangetekende verzending loopt u dit risico niet. 


Verzend methode
U kunt ervoor kiezen om uw bestelling per reguliere (pakket)post of per aangetekende post te laten verzenden, of per aangetekende post met verzekerde waarde. TNT Post verzorgt het vervoer.

Per briefpost
Bij verzending per reguliere (pakket)post draagt u het risico van de bezorging, waaronder beschadiging of verlies.

Per aangetekende post
Bij aangetekende verzending loopt u dit risico niet.

 

Bedenk periode (herroepingsrecht) van 14 kalenderdagen.

Sieraadbestellen.nl hanteert een bedenk periode van 14 dagen na ontvangst van de producten bij de klant of een door de klant aangewezen derde. U kunt uitsluitend gedurende deze periode uw bestelling herroepen. Wij verzoeken u de herroeping schriftelijk te doen (altijd via een ondubbelzinnige verklaring) door te mailen naar [email protected] U dient deze gegevens ook met de retourzending mee te sturen. ( Zie blauwe bijlage onder het kopje retour formulier onderaan de pagina ) 

Wij betalen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het orderbedrag terug op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Onderaan deze pagina vindt u de gegevens welke wij vragen op het herroepingsformulier.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

 

Om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • het product moet onbeschadigd en ongebruikt zijn (dat wil zeggen, passen mag, dragen van sieraden niet)
  • het product dient “indien redelijkerwijs mogelijk” in de originele/onbeschadigde verpakking. 
  • horloges dienen in de originele verpakking met het toegezonden garantiebewijs retour gezonden te worden.

 

Uitzonderingen van de bedenk periode zijn:

Gesealde oorsieraden kunnen uit hygiënische redenen niet geruild worden wanneer de sealing is verbroken. Maatwerk, zoals gegraveerde sieraden, zijn ook uitgezonderd. Wanneer er bij producten sprake is van schade kan de waardevermindering in rekening gebracht worden bij de klant

Retour formulier. (voor garantiekwesties, voor herroeping gebruik het formulier onderaan deze pagina)

Graag willen wij u vragen om de volgende volgorde aan te houden bij het aanmelden van een garantie.

  1. Plaats via de klantenservice mail een melding van u zending. [email protected] 
  2. Verzend uw garantie in bijzijn van ons retourformulier. Hierdoor wordt uw garantie zo spoedig mogelijk afgehandeld.
  3. Wij ruilen het artikel, mits voorradig, of storten het bedrag op uw rekening/giftcard retour binnen 10 werkdagen

 

 Download hier uw garantie/retour formulier in PDF

 

Modelformulier voor herroeping

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »